Kim Jong Un susţine că a inventat "măştile nano-antibiotice" care protejează de COVID. Regimul nord-coreean declară 0 îmbolnăviri

  • Coreea de Nord, cea mai închisă ţară a lumii, declară că are 0 îmbolnăviri de coronavirus
  • Asupra regimului comunist de la Pyongyang planează, însă, mari suspiciuni
  • Acum, nord-coreenii, susţin că au inventat un nou tip de măsţi
7120 afișări
Imaginea articolului Kim Jong Un susţine că a inventat "măştile nano-antibiotice" care protejează de COVID. Regimul nord-coreean declară 0 îmbolnăviri

DE PUBLICAT SITE Coreea de Nord susţine că a inventat "măştile nano-antibiotice" care protejează de COVID. Regimul condus de Kim Jong Un declară 0 îmbolnăviri

Agenţia nord-coreeană de ştiri (KCNA) a afirmat miercuri că cercetătorii din această ţară au reuşit să creeze un nou tip de măşti. Acestea sunt numite "măşti nano-antibiotice".
 
"Pe timpul stării de urgenţă provocate pandemia de COVID-19 răspândită în celelalte ţări, Institutul de Medicină condus de Ministerul Sănătăţii a dezvoltat măştile nano-antibiotice cu materiale proprii", au notat nord-coreenii.
 
"Noile măşti au fost dezvoltate cu specificaţii tehnologice recunoscute şi de Organizaţia Mondială a Sănătăţii", a spus Ri Jae Dok, un reprezentant nord-coreean, potrivit KCNA.
 
CNN scrie că nord coreenii mai susţin că măştile sunt tratate cu o soluţie bazată pe un antibiotic, care ajută la sterilizarea lor şi filtrează particulele.
 
Totuşi, asupra regimului de la Pyongyang, cel mai închis din lume, planează mari suspiciuni. La începutul lunii, aceeaşi KCNA a publicat o serie de fotografii dorind să arate că nord-coreenii poartă măşti de protecţie, însă acestea erau modificate într-un mod amator.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici