Klaus Iohannis a convocat, miercuri, CSAT. Numirea unui nou Şef al Armatei, pe ordinea de zi

Klaus Iohannis a convocat şedinţa Consiliului Supre de Apărare a Ţării (CSAT), miercuri, ora 16.00, anunţă Preşedinţia. Pe ordinea de zi figurează numirea unui nou Şef al Statului Major al Apărării şi propunerile de rectificare bugetară pentru instituţiile din domeniul securităţii.

465 afișări
Imaginea articolului Klaus Iohannis a convocat, miercuri, CSAT. Numirea unui nou Şef al Armatei, pe ordinea de zi

Klaus Iohannis a convocat, miercuri, CSAT. Numirea unui nou Şef al Armatei, pe ordinea de zi

CSAT va avea loc, miercuri, la Palatul Cotroceni, iar şedinţa va fi condusă de preşedintele Klaus Iohannis.

„Pe ordinea de zi a şedinţei sunt incluse subiecte referitoare la:

- Obiectivele României la Reuniunea aniversară a şefilor de stat şi de guvern din NATO (Londra, 03-04 decembrie 2019);

- Planul de întrebuinţare a Forţelor Armate ale României care se trimit la misiuni şi operaţii în afara teritoriului statului român, în anul 2020;

- Propunerile de rectificare a bugetului de stat al instituţiilor cu atribuţii în domeniul securităţii naţionale, pe anul 2019;

- Programul de activitate al Consiliului Suprem de Apărare a Ţării pentru anul 2020;

- Avizarea numirii în funcţia de Şef al Statului Major al Apărării”, informează Administraţia Prezidenţială.

Potrivit sursei citate, în cadrul şedinţei Consiliului vor fi analizate şi alte tematici de actualitate din domeniul securităţii naţionale.

Nicolae Ciucă s-a retras de la conducerea Statului Major şi a trecut în rezervă, după ce a devenit ministrul al Apărării în Guvernul Orban.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
iohannis,
csat,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici