Klaus Iohannis explică motivul pentru care nu vrea ca Ludovic Orban să candideze la Primăria Capitalei

Preşedintele Klaus Iohannis a afirmat, luni, că nu crede că Ludovic Orban ar trebui să fie măsurat ca un eventual candidat pentru Primăria Capitalei. Şeful statului subliniază că Orban ar trebui să rămână premier.

878 afișări
Imaginea articolului Klaus Iohannis explică motivul pentru care nu vrea ca Ludovic Orban să candideze la Primăria Capitalei

Motivul pentru care nu vrea ca Ludovic Orban să candideze la Primăria Capitalei

„ Asta nu cred, ştiu că există o discuţie, nu ştiu de unde a venit, că ar fi bine să candideze Ludovic Orban pentru Primpăria Capitalei. Eu nu cred acest lucru. Domnul Orban este foarte potrivit pentru poziţia de prim-ministru şi eu personal îmi doresc să rămână pe poziţia de prim-ministru. Nu mi s-ar părea util absolut deloc să se meargă pe un scenariu cu candidatura Orban pentru Municipiul Bucureşti”, a spus Klaus Iohannis, întrebat dacă e necesară măsurarea lui Ludovic Orban în sondaj pentru o eventuală candidatură la Primăria Capitalei.

Surse liberale au afirmat, pentru MEDIAFAX, că preşedintele PNL Sector, Ciprian Ciucu, şeful PNL Bucureşti, Violeta Alexandru, europarlamentarul Rareş Bogdan şi şeful Cancelariei premierului Ludovic Orban, Ionel Dancă urmează să fie măsuraţi într-un sondaj de opinie, începând de luni.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici