La consultările de la Cotroceni, PSD va fi reprezentat de Geoană, Diaconescu, Ponta şi Severin

Preşedintele PSD, Mircea Geoană, a declarat, luni, după şedinţa BPN, că formaţiunea sa va participa la consultările iniţiate de şeful statutului, Traian Băsescu, din delegaţie făcând parte, alături de liderul social-democrat, Cristian Diaconescu, Victor Ponta şi Adrian Severin.

20 afișări
Imaginea articolului La consultările de la Cotroceni, PSD va fi reprezentat de Geoană, Diaconescu, Ponta şi Severin

Preşedintele PSD, Mircea Geoană (Imagine: Mediafax Foto)

"Cu privire la consultările şi invitaţia pe care preşedintele României a adresat-o partidelor parlamentare, am decis să participăm la aceste consultări cu un mandat clar pe care îl vom prezenta mâine (marţi - n.r.) în cadrul acestor discuţii", a precizat Geoană.

Liderul PSD a menţionat că va fi însoţit, la consultările de la Cotroceni, de vicepreşedinţii Cristian Diaconescu şi Victor Ponta, dar şi de Adrian Severin, catalogat de Geoană drept "cea mai recunoscută şi reputată voce românească de la Bruxelles".

Preşedintele Traian Băsescu a trimis invitaţii partidelor parlamentare pentru consultări la Palatul Cotroceni, pe tema raportului CE pe Justiţie, întâlnire care urmează să aibă loc marţi, cu o zi înaintea sesiunii extraordinare a Camerei Deputaţilor în care se dă votul la cazurile Năstase şi Mitrea.

Tot marţi expiră mandatul lui Daniel Morar la conducerea DNA.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici