Lăzăroiu: La Miami pe plajă nu e doar domnul Ponta, mai e un domn, Antonescu. Cine ştie ce pun la cale?

Consilierul prezidenţial Sebastian Lăzăroiu a declarat, luni, la Iaşi, că "pe plaja din Miami nu se află doar Victor Ponta, ci şi liderul PNL Crin Antonescu", susţinând că aceştia "pun ceva la cale, poate o rocadă preşedinte-premier", pentru că nu s-ar fi dus degeaba aşa departe.

921 afișări
Imaginea articolului Lăzăroiu: La Miami pe plajă nu e doar domnul Ponta, mai e un domn, Antonescu. Cine ştie ce pun la cale?

Victor Ponta si Crin Antonescu (Imagine: Montaj foto)

"Nu ştiu ce fac liderii USL. La Miami pe plajă nu e doar domnul Ponta, mai e un domn, Antonescu", a declarat Lăzăroiu.

Întrebat de jurnalişti dacă are informaţii că cei doi lideri USL îşi petrec concediul împreună, Lăzăroiu a răspuns: "Miami nu e aşa mare să nu se întâlnească".

"Cine ştie ce pun ei la cale, poate pun la cale o rocadă preşedinte-premier. Pun ei ceva la cale, nu s-au dus degeaba aşa departe, puteau să vină mai aproape", a mai afirmat Sebastian Lăzăroiu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici