Lia Olguţa Vasilescu, aleasă preşedinte al PSD Craiova

Primarul Craiovei, Lia Olguţa Vasilescu, a fost aleasă, sâmbătă, cu unanimitate de voturi, preşedinte al organizaţiei municipale PSD Craiova, ea declarând că scopul filialei este de a câştiga un scor electoral bun la alegerile din 2014.

551 afișări
Imaginea articolului Lia Olguţa Vasilescu, aleasă preşedinte al PSD Craiova

Lia Olguţa Vasilescu (Imagine: Ovidiu Micsik/Mediafax Foto)

Lia-Olguţa Vasilescu a fost singurul candidat pentru funcţia de preşedinte al PSD Craiova, la Conferinţa de Alegeri a organizaţiei municipale, organizată la Casa de Cultură a Studenţilor. Ea a fost aleasă lider al PSD Craiova cu unanimitate de voturi.

La eveniment au participat mai mulţi minişti din Cabinetul Ponta, dar şi parlamentari şi lideri locali.

Ministrul delegat pentru Învăţământ Superior, Cercetare şi Dezvoltare Tehnologică, Mircea Costoiu, a declarat că este important să fie femei în conducerea structuruilor PSD.

"Am avut şansa ca în acest ani să lucrez cu o femeie, doamna Andronescu, şi am învăţat ce înseamnă tenacitatea. După foarte mult timp am descoperit acest spirit şi la o altă femeie, Olguţa Vasilescu. Dincolo de bărbaţi şi femei sunt spirite care se unesc pentru oameni", a spus Mircea Costoiu.

Şi preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, şi-a arătat susţinerea pentru primarul Craiovei, afirmând că "este un lider de generaţie care poate reda speranţa" social-democraţilor.

"Este acel tip de politician care şi vorbeşte dar şi face. Ea va demonstra că poate fi cel mai bun primar din câţi a avut Craiova în ultimii douăzeci de ani. Pentru aceste lucruri va avea susţinerea mea şi a colegilor mei din Guvern. Are o uşă deschisă la Victor Ponta. Mai mult decât orice Olguţa are nevoie de sprijinul dumneavoastră. Nu trebuie să uităm că în Craiova sunt încă familii care trăiesc greu şi aceşti oameni vor să ştie că au un loc de muncă şi că îşi vor primi banii să îşi crească copiii. Dacă eforturile noastre sunt dispuse pentru a ajuta oamenii vom primi votul lor. Cred că Organizaţia PSD Craiova a demonstrat că este o organizaţie puternică", a declarat Valeriu Zgonea.

Lia Olguţa Vasilescu a spus că scopul organizaţiei este de a câştiga un scor electoral foarte bun în Craiova, la alegerile din 2014.

"Azi organizaţia municipală se bucură de încrederea oamenilor. Organizaţia noastră trebuie să fie pregătită pentru alegerile din 2014 având ca prim test alegerile europarlamentare", a precizat Lia Olguţa Vasilescu.

Preşedintele PSD Craiova a fost din 2010 până în decembrie 2012 Mihai Fifor, care a candidat la alegerile parlamentare, fiind ales senator. Astfel, conducerea interimară a filialei a fost preluată de Lia Olguţa Vasilescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici