Liberalii merg la întâlnirea de la Cotroceni, delegaţia e condusă de Orban

Secretarul general al PNL, Radu Stroe, a declarat, vineri, pentru MEDIAFAX, că liberalii se vor prezenta la Cotroceni pentru a auzi concluziile preşedintelui, iar delegaţia formaţiunii va fi condusă de Ludovic Orban, având în vedere că preşedintele Crin Antonescu este plecat în campanie.

44 afișări
Imaginea articolului Liberalii merg la întâlnirea de la Cotroceni, delegaţia e condusă de Orban

Liberalii merg la întâlnirea de la Cotroceni, delegaţia e condusă de Orban (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

"Ne vom prezenta la Cotroceni pentru a auzi concluziile preşedintelui Traian Băsescu în urma consultărilor de joi. Delegaţia PNL va fi condusă de prim-vicepreşedintele PNL, Ludovic Orban", a precizat Radu Stroe.

Din partea PNL vor mai merge la întâlnirea de la Cotroceni Radu Stroe şi Rareş Mănescu.

Stroe a precizat că Antonescu nu va face parte din delegaţie, deoarece "este plecat în campanie", în judeţele Vrancea şi Buzău.

Preşedintele Traian Băsescu a trimis, vineri dimineaţă, o scrisoare liderilor partidelor parlamentare şi grupurilor minorităţilor naţionale şi independenţilor din Legislativ, în care îi invită la ora 11.00, la Palatul Cotroceni, pentru a-i informa despre concluziile consultărilor de joi.

"După cum ştiţi, în cursul zilei de ieri (joi - n.r.) am avut consultări cu partidele politice reprezentate în Parlament, în conformitate cu art. 103 alin (1) din Constituţia României, în vederea desemnării unui candidat la funcţia de prim-ministru. Vă invit vineri, 6 noiembrie, la ora 11.00, la Palatul Cotroceni, pentru a vă informa cu privire la concluziile consultărilor", se arată în scrisoarea transmisă de preşedinte.

În document se precizează că fiecare delegaţie poate fi alcătuită din trei persoane.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici