Lider ALDE: Pentru noi Declaraţia 600 a fost o fumigenă. Ar trebui anulată, nu doar prorogat termenul

Declaraţia 600 a fost pentru ALDE ”o fumigenă” cu care premierul Tudose a surprins, a spus, luni, preşedintele ALDE Alba, Ioan Lazăr. Potrivit acestuia, formularul ar trebui anulat, nu doar prorogat termenul de depunere.

537 afișări
Imaginea articolului Lider ALDE: Pentru noi Declaraţia 600 a fost o fumigenă. Ar trebui anulată, nu doar prorogat termenul

Lider ALDE: Pentru noi Declaraţia 600 a fost o fumigenă. Ar trebui anulată, nu doar prorogat termenul

”Am fost surprinşi de măsurile luate de Guvernul Tudose, care nu au fost în totalitate cele cu care ne-am dus în faţa alegătorilor când le-am cerut să ne aleagă (…) Nu am fost de acord cu Declaraţia 600, asta clar va trebui anulată. Eu zic că la Finanţe este unul dintre cei mai buni miniştri, cei mai performanţi. (...) Nu ştiu ce se va decide cu Declaraţia 600, care ar trebui scoasă de tot”, a spus Ioan Lazăr, luni, în cadrul unei conferinţe de presă.

Întrebat dacă reprezentanţii conducerii ALDE nu au fost de la început de acord cu formularul 600, Ioan Lazăr a răspuns: ”Categoric nu, deci am fost surprinşi de fumigenele lui Tudose. Pentru noi a fost o fumigenă”.

Fostul ministru al Finanţelor, Ionuţ Mişa, declara că regimul declarării veniturilor din activităţi independente ar putea fi schimbat astfel încât să nu mai fie necesară depunerea Declaraţiei (Formularului) 600, iar plata contribuţiilor sociale aferente să se facă pe bază de CNP.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici