Martor: Orban, îmbrâncit de bodyguarzii aduşi la conferinţa de alegeri de la PNL Sector 4, unde participa şi Florin Cîţu

Secretarul general adjunct al PNL Bucureşti, Adrian Moraru, acuză că agenţi privaţi de pază l-au îmbrâncit pe preşedintele partidului, Ludovic Orban: „A fost o premieră - preşedintele este îmbrâncit de nişte gorile cu ceafa lată plătite să şi care i-au zis să facă paşi”.

2435 afișări
Imaginea articolului Martor: Orban, îmbrâncit de bodyguarzii aduşi la conferinţa de alegeri de la PNL Sector 4, unde participa şi Florin Cîţu

Lider PNL: În premieră, preşedintele PNL îmbrâncit de nişte gorile cu ceafa lată

„Mi-am propus să nu comentez alegerile interne. Dar aseară a fost o premieră. Preşedintele partidului este îmbrâncit de pe scena amplasată în curtea sediului central de nişte gorile cu ceafa lată plătite să <facă ordine> şi care i-au zis să facă paşi”, scrie Adrian Moraru pe Facebook, după alegerile de marţi seara, de la PNL Sector 4.

El reaminteşte şi de episodul în care fostului lider al partidului Theodor Stolojan i s-a spus că nu este membru PNL.

„Putem să adăugăm şi scena epocală, tot cu gorile, când fostului preşedinte/premier/europarlamentar Stolojan, şeful <BEC-ului>acestor alegeri interne, venit să îşi plătească cotizaţia i s-a spus pe acelaşi ton că nu ştiu cine e el şi că să se care dracu de acolo că nu e în evidenţele filialei. Festivalul democraţiei (abia incepe)”, conchide Moraru.

Altă violenţă ar fi avut loc a alegerile de luni de la Sectorul 2, unde Monica Anisie, susţinută de Cîţu. a fost acuzată că a zgâriat un tânăr liberal

Ca şi la Sectorul 2, la scrutinul pentru filiala PNL Sector 4 au fost prezenţi şi cei doi contracandidaţi la şefia Partidului Naţional Liberal - actualul preşedinte PNL, Ludovic Orban, şi prim-ministrul Florin Cîţu.

Deputatul Pavel Popescu, candidatul susţinut de premierul Florin Cîţu, a fost reales, marţi seară, preşedinte al filialei PNL Sector 4.

Pavel Popescu a obţinut 395 de voturi, iar contracandidatul său, Mihai Belu, 201 voturi, potrivit Digi 24.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici