Liderii coaliţiei aflate la guvernare s-au întâlnit la Senat

Liderii coaliţiei aflate la guvernare s-au întâlnit, luni, în biroul liderului senatorilor PSD, timp de o oră şi jumătate, aceştia nefăcând nicio declaraţie presei.

270 afișări
Imaginea articolului Liderii coaliţiei aflate la guvernare s-au întâlnit la Senat

Gabriel Oprea, Victor Ponta, Daniel Constantin şi Liviu Dragnea (Imagine: Liviu Adăscăliţei/Mediafax Foto)

Potrivit unor surse politice, la şedinţă s-a discutat despre numirile pe posturile de secretar şi subsecretar de stat rămase vacante în ministere după plecarea reprezentanţilor PNL.

La şedinţă au participat Victor Ponta, Liviu Dragnea, Daniel Constantin, Gabriel Oprea, Kelemen Hunor, Marko Bela, Verestoy Attila şi Călin Popescu Tăriceanu.

După 10 minute, Ponta a revenit, spunând că întâlnirea nu s-a terminat. La reuniune mai sunt prezenţi însă doar Liviu Dragnea şi Gabriel Oprea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici