Liderii politici comentează decizia preşedintelui

Liderii politici au comentat, pentru MEDIAFAX, decizia preşedintelui Traian Băsescu, de a promulga legea de mărire cu 50% a salariilor din educaţie.

24 afișări
Imaginea articolului Liderii politici comentează decizia preşedintelui

Liderii politici comentează decizia preşedintelui

Stolojan: Guvernul PDL va aplica o strategie pentru educaţie care include majorarea salariilor

Candidatul PDL la funcţia de premier, Theodor Stolojan, a declarat, vineri, că după ce va câştiga alegerile, PDL va aplica Strategia pentru educaţie promovată de Preşedinţia României, care va include şi majorarea salariilor profesorilor.

"PDL îşi asumă responsabilitatea, câştigând alegerile, să aplice strategia pentru un sistem de educaţie performant, promovată de Preşedinţia României. Considerăm că promulgarea de către preşedintele Traian Băsescu a legii privind majorarea salariilor în sistemul de educaţie este binevenită”, a precizat Theodor Stolojan.

Liderul democrat-liberal a arătat că viitoarea strategie a PDL de guvernare în domeniul educaţiei include şi majorarea salariilor profesorilor.

Stolojan a mai spus că PDL este singurul partid care a prevăzut în Programul său de guvernare multe din elementele Strategiei pentru educaţie, promovată de Preşedinţie.

"Vom dezvolta în Programul de guvernare al PDL partea privind Educaţia, pentru a reflecta în întregime şi alte prevederi ale Strategiei", a completat prim-vicepreşedintele PDL.

Citește mai departe:

Înapoi

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Citește mai departe:

Înapoi

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici