Liderii PSD şi ALDE, în discuţii despre moţiunea de cenzură. Liviu Dragnea: Am văzut declaraţia lui Cioloş, decidem cu ALDE ce facem cu moţiunea

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a declarat joi că va decide cu cei de la ALDE în ceea ce priveşte moţiunea de cenzură, după declaraţiile făcute de premierul Dacian Cioloş referitoare la modificarea Codului Fiscal.

863 afișări
Imaginea articolului Liderii PSD şi ALDE, în discuţii despre moţiunea de cenzură. Liviu Dragnea: Am văzut declaraţia lui Cioloş, decidem cu ALDE ce facem cu moţiunea

PSD şi ALDE discuţii despre moţiunea de cenzură. Liviu Dragnea: Am văzut declaraţia lui Cioloş, decidem cu ALDE ce facem cu moţiunea(Imagine Marius Dumbrăveanu/ Mediafax Foto)

"Acum foarte puţin timp am văzut o declaraţie a premierului Cioloş care reprezită un pas pe care îl vom analiza cu atenţie acum în discuţie. Scopul meu, scopul nostru major a fost şi rămâne ca veteranii de război şi persoanele cu dizabilităţi să nu-şi piardă drepturile. Asta ne interesează şi declaraţia asta o vom analiza cu atenţie", a spus joi Liviu Dragnea, la sediul ALDE, acolo unde discută cu Călin Popescu Tăriceanu şi Daniel Constantin.

Referitor la reducerea şanselor de a se depune moţiunea, Dragnea a afirmat că acest lucru se va decide în cadrul discuţiilor cu cei de la ALDE.

"Scuzele trebuie să le adreseze veteranilor de război şi persoanelor cu handicap, dar nu o eventuală dispută personală este interesantă în acest subiect, ci problema de fond şi anume veteranii de război şi persoanele cu handicap să nu îşi piardă drepturile câştigate", a spus preşedintele PSD, care a completat că cel mai mult contează punerea în practică a declaraţiei şi că în funcţie de acest lucru se va lua o decizie.

Dacian Cioloş a declarat pentru Adevărul că Guvernul va modifica Codul Fiscal promovat de Guvernul precedent şi va corecta nedreptatea făcută veteranilor şi persoanelor cu handicap, subliniind că nu a modificat Codul Fiscal prin Hotărâre de Guven.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici