Dragnea: Victor Ponta se va afla categoric pe listele PSD-ului pentru alegerile parlamentare

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a precizat, duminică, într-o emisiune TV, că fostul premier Victor Ponta se va afla "categoric" pe listele PSD-ului pentru alegerile parlamentare din toamnă, respingând zvonurile potrivit cărora este supărat pe predecesorul său.

738 afișări
Imaginea articolului Dragnea: Victor Ponta  se va afla categoric pe listele PSD-ului pentru alegerile parlamentare

Dragnea: Victor Ponta se va afla categoric pe listele PSD-ului pentru alegerile parlamentare

Întrebat într-o emisiune televizată dacă Victor Ponta se încadrează în cadrul criteriilor PSD, adoptate la ultimul Comitet Executiv Naţional de la Vaslui, Dragnea a răspuns: "Categoric da".

"Nu există niciun fel de dubiu din partea mea sau de ezitare. Răspunsul este 'categoric da', din toate punctele de vedere", a adăugat liderul social-democraţilor.

Printre criteriile care vor sta la baza alcătuirii listelor candidaţilor pentru alegerile parlamentare, stabilite la ultima şedinţă a Comitetului Executiv Naţional, care a avut loc la Vaslui, se numără activitatea parlamentară, cea din teritoriu, dar şi profesionalismul.

Legat de activitatea colegilor din Parlament, Dragnea s-a arătat nemulţumit că unii au lipsit de la şedinţe importante în comisii sau în plen..

"Cel mai mult contează activitatea şi atitudinea din Parlament. Nu o spun cu răutate, o spun cu toată căldura, dar totuşi noi discutăm de un serviciu al statului care începe luni după-amiaza şi se termina miercuri după-amiaza. Or, eu cred ca aceste două zile nu reprezintă o perioada foarte grea într-o săptămână pe care să poţi să o respecţi. Şi sunt foarte supărat pe unii colegi din parlament care nu erau prezenţi în comisii (...), care nu au fost prezenţi la plen, la voturi importante", a spus preşedintele PSD.

Întrebat care sunt acei colegi, Dragnea a afirmat că răspunsul va fi în listele partidului pentru parlamentare, deoarece aceştia nu se vor mai regăsi pe ele.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici