Liderul PSD Corabia, numit de premierul Ponta secretar de stat în Ministerul Mediului

Liderul organizaţiei PSD din oraşul Corabia (judeţul Olt), Toma Cococi, a fost numit de premierul Victor Ponta în postul de secretar de stat în Ministerul Mediului.

376 afișări
Imaginea articolului Liderul PSD Corabia, numit de premierul Ponta secretar de stat în Ministerul Mediului

Liderul PSD Corabia, numit de premierul Ponta secretar de stat în Ministerul Mediului (Imagine: www.gov.ro)

Decizia de numire a fost semnată marţi de şeful Guvernului.

Presa locală a relatat că liderul PSD Corabia va fi numit secretar de stat ca o "consolare" pentru faptul că nu a fost inclus pe listele USL la alegerile parlamentare.

Aceeaşi sursă a mai relatat că Toma Cococi va ocupa postul actualului secretar de stat Emil Moţ, candidatul USL la funcţia de deputat pe Colegiul 1 Slatina.

Cine te reprezintă? Află totul despre politicienii aflaţi în funcţii publice! 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici