Liderul USR: După rezultatele din 26 mai am primit telefoane foarte feng shui, inclusiv de la PSD

Dan Barna a declarat, întrebat dacă are semnale de la oameni din alte partide că ar vrea să se înscrie în USR, că după rezultatele la europarlamentare a început să primească „telefoane foarte feng shui de la personalităţi din ultimii 30 de ani din politică”, inclusiv de la PSD.

1150 afișări
Imaginea articolului Liderul USR: După rezultatele din 26 mai am primit telefoane foarte feng shui, inclusiv de la PSD

Liderul USR: După rezultatele din 26 mai am primit telefoane foarte feng shui, inclusiv de la PSD

„După rezultatul din 26 mai, am început să primesc telefoane foarte feng shui de la personalităţi din ultimii 30 de ani din politică. Nu ar fi elegant din partea mea (să dau nume – n.r.). Da (am primit telefoane şi de la PSD – n.r.). Să colaborăm, să ne ajute cu nişte primari”, a afirmat Dan Barna, întrebat la TVR 1 de jurnalistul Ion Cristoiu dacă s-a confruntat cu „fripturismele din alte partide”, oameni care vor să vină spre USR.

Liderul USR a precizat că partidul are filtre foarte clare şi criterii de adeziune la partid, multe dintre ele care ţin de integritate.

„Avem filtre foarte clare. Avem nişte criterii de integritate care nu permit celor care au fost în conducerea altor partide, celor care au fost în alte partide decât după perioade de nişte ani. Avem nişte criterii de integritate. Bineînţeles partea fără condamnări penale, acelea sunt elemente faţă de care nu discutăm”, a spus Barna.

Acesta a adăugat că Alianţa USR-PLUS este privită ca „un nou star al politicii româneşti” şi de aceea mulţi vor să adere la cele două partide.

„Noi avem două componente. O dată necesitatea de a creşte, pentru că totuşi suntem un partid relativ mic. Şi noi şi colegii de la PLUS suntem undeva în zona 10-12.000. Suntem partide mici chiar şi împreună. Suntem la jumătatea numărului de posturi necesare la candidaturi locale. Suntem o organizaţie care trebuie să continue să crească. Pe de altă parte, este tentaţia multora de a se lipi de acest nou star, pentru că noi avem aparenţa de nou star al politicii româneşti – Alianţa USR-PLUS. Atunci sunt foarte care vin cu entuziasm şi mulţi, la o verificare simplă rezultă că au fost doi ani la PRM, trei ani nu ştiu unde. Avem filtre şi pentru candidaţii comuni pe care îi vom avea”, a conchis Dan Barna.

Taguri:
barna,
usr,
psd

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici