Lista miniştrilor şi programul de guvernare vor fi transmise Parlamentului duminică după-amiaza

Lista miniştrilor nominalizaţi pentru viitorul Cabinet şi programul de guvernare vor fi transmise Parlamentului de către premierul desemnat Emil Boc duminică după-amiaza, au declarat surse oficiale.

19 afișări
Imaginea articolului Lista miniştrilor şi programul de guvernare vor fi transmise Parlamentului duminică după-amiaza

Lista miniştrilor şi programul de guvernare vor fi transmise Parlamentului duminică după-amiaza

Miniştrii nominalizaţi pentru viitorul Cabinet s-au reunit, sâmbătă, la Palatul Victoria, în vederea finalizării programului de guvernare.

Sâmbătă dimineaţa, premierul desemnat Emil Boc a cerut miniştrilor nominalizaţi pentru viitorul guvern, într-o întâlnire la Palatul Victoria, să prezinte propria viziune asupra priorităţilor în domeniile pe care le vor coordona, pentru ca propunerile să fie incluse în program şi transmise Parlamentului.

Emil Boc a declarat, vineri, că programul de guvernare al viitorului Executiv se bazează, în mare parte, pe programul cu care fostul Guvern PDL-PSD s-a prezentat în faţa Parlamentului în decembrie 2008, fiind completat doar cu unele date noi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici