Listele candidaţilor pentru PE, în lucru la CNSAS

Secretarul Colegiului CNSAS, Constantin Buchet, a declarat, marţi, pentru MEDIAFAX, că listele candidaţilor la alegerile pentru PE sunt „în lucru”, fiind consultate fondul de arhivă al CNSAS şi al celorlalţi deţinători de arhive.

1 afișare
Imaginea articolului Listele candidaţilor pentru PE, în lucru la CNSAS

Listele candidaţilor pentru PE, în lucru la CNSAS

CNSAS a primit listele candidaţilor tuturor partidelor la alegerile pentru Parlamentul European, ele fiind „date în lucru”, pentru a fi verificate, a precizat, pentru MEDIAFAX, secretarul Colegiului CNSAS, Constantin Buchet.

El a arătat că numele celor prezenţi pe listele de candidaţi sunt în prezent verificate în fondul de arhivă al CNSAS şi al celorlalţi deţinători de arhivă, urmând, ca, pe măsură ce vor apărea răspunsuri, Colegiul CNSAS să le analizeze.

Buchet a completat că, dacă există dosare în care să apară numele celor verificaţi, Colegiul CNSAS va comunica răspunsurile, după ce va studia şi va delibera asupra informaţiilor primite.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici