Liviu Dragnea anunţă elaborarea „în cel mai scurt timp” a unei noi legi a pensiilor militare

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, a afirmat miercuri că a fost stabilit un grup de lucru care să elaboreze o nouă lege a pensiilor militare în cel mai scurt timp. Anunţul a fost făcut după întâlnirea cu reprezentanţi ai asociaţiilor militarilor în retragere şi în rezervă.

5536 afișări
Imaginea articolului Liviu Dragnea anunţă elaborarea „în cel mai scurt timp” a unei noi legi a pensiilor militare

Liviu Dragnea anunţă elaborarea „în cel mai scurt timp” a unei noi legi a pensiilor militare

„A fost abordată tema pensiilor militare, din perspectiva discriminărilor între cadrele militare care au ieşit la pensie în ani diferiţi, având funcţii şi grade egale, dar şi acelaşi număr de ani lucraţi. Situaţia este similară cu cea din sistemul public de pensii unde, prin noua lege a pensiilor, s-au rezolvat aceste inechităţi. S-a stabilit formarea unui grup de lucru comun care să elaboreze o nouă lege a pensiilor militare în cel mai scurt timp”, se arată într-un comunicat de presă al Camerei Deputaţilor.

La întâlnirea lui Liviu Dragnea cu reprezentanţii asociaţiilor cadrelor militare în rezervă şi retragere au mai participat ministrul Finanţelor Publice, Eugen Teodorovici, ministrul Muncii şi Justiţiei Sociale, Marius Budăi, secretarul Camerei Deputaţilor, Lia Olguţa Vasilescu, secretarul Comisiei pentru apărare a Senatului, Mihai Fifor şi chestorul Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici