Liviu Dragnea despre întâlnirea cu Victor Ponta: Am vorbit "câte-n lună şi-n stele", ca doi prieteni vechi

Liderul PSD Liviu Dragnea a precizat, marţi, că întâlnirea cu fostul premier Victor Ponta a fost ca între doi prieteni vechi, el arătând că au vorbit ''câte-n lună şi-n stele''.

2914 afișări
Imaginea articolului Liviu Dragnea despre întâlnirea cu Victor Ponta: Am vorbit "câte-n lună şi-n stele", ca doi prieteni vechi

Liviu Dragnea despre întâlnirea cu Victor Ponta: Am vorbit "câte-n lună şi-n stele", ca doi prieteni vechi

Întrebat ce a discutat cu Victor Ponta la întâlnirea pe care au avut-o în urmă cu câteva zile, Dragnea a răspus: ''Câte-n lună şi-n stele. Am discutat ca doi prieteni vechi''.

Preşedintele PSD a arătat că nu i-a făcut nicio ofertă fostului premier, întrucât el nu merge ''la piaţă, cu oferte pe tarabă''.

''Victor Ponta nu este în afara partidului ca să merg cu o ofertă la el. Eu nu mă duc la piaţă cu oferte pe tarabă către colegii de partid, categoric nu'', a spus el.

El a mai susţinut că PSD funcţionează bine şi este un partid unit şi coerent.

''Se încearcă să se inducă ideea că avem o problemă în partid. Asta se pare că a generat şi decizia organizaţiilor judeţene care au simţit nevoia să se întrunească Comitetele Executive judeţene să reafirme acest sprijin. Nu avem probleme'', a conchis liderul PSD.

Fostul premier Victor Ponta a declarat marţi că nu i-a propus nimeni să fie ministru al Justiţiei, el arătând că nu îşi doreşte deloc acest post întrucât ultima dată când a deţinut acest portofoliu a făcut numai greşeli. Ministrul Muncii, Lia Vasilescu, a declarat, luni, la B1 Tv, că este posibil ca Ponta să intre în Guvernul Grindeanu, preluând portofoliul Justiţiei, ea comentând astfel informaţiile apărute în presă, pe surse, potrivit cărora Ponta s-ar fi întâlnit în cursul zilei de luni, la guvern, cu premierul Grindeanu.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici