Liviu Dragnea: Hrebenciuc a organizat întâlniri pentru schimbarea conducerii PSD

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a precizat joi că Viorel Hrebenciuc a organizat, înainte, în timpul şi după moţiunea de cenzură, întâlniri în care vorbea despre schimbarea conducerii partidului, el arătând că acesta nu a înţeles că PSD s-a schimbat şi nu se mai poate spune că „PSD e a lu’ ăla”.

2819 afișări
Imaginea articolului Liviu Dragnea: Hrebenciuc a organizat întâlniri pentru schimbarea conducerii PSD

Liviu Dragnea: Hrebenciuc a organizat întâlniri pentru schimbarea conducerii PSD

Solicitat, joi, într-un interviu acordat DCNews, să comenteze informaţiile apărute în presă referitoare la o „lovitură de palat” sau la un „puci” puse la cale, recent, de Viorel Hrebenciuc, Dragnea a răspuns: „Sunt mai mulţi oameni care mi-au spus şi nu au inventat. Au fost mai multe întâlniri organizate de domnul Viorel Hrebenciuc, care vorbea că trebuie să fie schimbată conducerea PSD. Îmi pare rău că nu a înţeles, lucrurile în partid s-au schimbat”.

„Partidul funcţionează altfel acum. Înainte poate mergea, acum funcţionează altfel”, a adăugat Dragnea.

Întrebat dacă aceste întâlniri au avut loc în timpul sau după moţiunea de cenzură împotriva Guvernului Grindeanu, Dragnea a spus: „Şi înainte, şi în timpul, şi după”.

„Când mai apare o chestie în presă că mi se întâmplă mie ceva, apar aceste întâlniri. Nu e o problemă, partidul funcţionează altfel. PSD nu mai e partidul în care, dom’le, PSD e a lu’ ăla. Eu am deschis foarte mult partidul", a mai spus Dragnea.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici