Liviu Dragnea i-a propus pe Eugen Nicolicea şi Şerban Nicolae lideri de grup PSD din Cameră, respectiv Senat

Preşedintele PSD Liviu Dragnea i-a propus marţi pe Eugen Nicolice şi Şerban Nicolae pentru funcţiile de lider de grup parlamentar la Camera Deputaţilor, respectiv Senat, el arătând că în ianuarie vor exista numiri definitive pentru prima sesiune parlamentară.

672 afișări
Imaginea articolului Liviu Dragnea i-a propus pe Eugen Nicolicea şi Şerban Nicolae lideri de grup PSD din Cameră, respectiv Senat

Liviu Dragnea i-a propus pe Eugen Nicolicea şi Şerban Nicolae lideri de grup PSD din Cameră, respectiv Senat

"Vor fi nişte oameni numiţi în nişte funcţii, lideri de grup, preşedinţi de comisii şi alte poziţii în Parlament pe o perioadă temporară, până când vom avea discuţia finală la sfârşitul lunii ianuarie, când vom avea numiri cât de cât definitive pentru prima sesiune parlamentară. Ca lider de grup, pentru a intra efectiv în proceduri la Camera Deputaţilor îl propun pe Eugen Nicolicea, la Senat pe Şerban Nicolae", a precizat Dragnea la prima reuniune a grupurilor parlamentare PSD, la care şi presa a avut acces.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici