Liviu Dragnea: Klaus Iohannis nu ne-a răspuns la scrisoarea prin care PSD şi ALDE au cerut să meargă împreună la consultări/ Preşedinţia anunţă, într-un răspuns pentru Mediafax, că acceptă să primească cele două partide la aceeaşi oră

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a precizat, marţi, că şeful statului, Klaus Iohannis, nu a răspuns scrisorii transmise de PSD-ALDE prin care era anunţat că cele două formaţiuni intenţionează să meargă împreună la consultările de miercuri, el arătând că speră ca Iohannis să înţeleagă demersul lor.

1263 afișări
Imaginea articolului Liviu Dragnea: Klaus Iohannis nu ne-a răspuns la scrisoarea prin care PSD şi ALDE au cerut să meargă împreună la consultări/ Preşedinţia anunţă, într-un răspuns pentru Mediafax, că acceptă să primească cele două partide la aceeaşi oră

Liviu Dragnea: Klaus Iohannis nu ne-a răspuns la scrisoarea prin care PSD şi ALDE au cerut să meargă împreună la consultări/ Preşedinţia anunţă într-un răspuns pentru Mediafax că acceptă să primească cele două partide la aceeaşi oră la consultări

"Nu, nu a răspuns. Sper să înţeleagă preşedintele demersul nostru, care este unul firesc. Avem deja o coaliţie constituită. Am stabilit că vom lucra împreună, vom face o propunere unică de candidat pentru funcţia de prim-ministru şi ni se pare firesc să mergem împreună", a spus Dragnea.

"Noi mâine la 11.00 vom merge împreună cu colegii de la ALDE", a adăugat Dragnea, care a menţionat că scrisoarea către şeful statului a fost transmisă luni după-amiază, imediat după semnarea protocolului de constituire a coaliţiei PSD-ALDE.

Preşedintele Klaus Iohannis a acceptat să primească PSD şi ALDE la aceeaşi oră la consultări

Preşedintele Klaus Iohannis a acceptat să primească împreună PSD şi ALDE la consultări, în cursul zilei de miercuri, după ce Liviu Dragnea a anunţat că va face o solicitare oficială, a declarat, pentru MEDIAFAX, Mădălina Dobrovolschi, purtătorul de cuvânt al preşedintelui României.
"Domnul preşedinte a primit scrisoarea trimisă de PSD şi ALDE şi a fost de acord să îi primească la consultări împreună, mâine, de la ora 11", a declarat, pentru agenţia MEDIAFAX, Mădălina Dobrovolschi, purtătorul de cuvânt al preşedintelui.

Iniţial, Partidul Soocial Democrat a fost invitat la consultări în cursul zilei de miercuri, iar ALDE în cursul zilei de joi.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a anunţat, luni, după ce a semnat protocolul de constituire a coaliţiei de guvernare PSD-ALDE, că cele două formaţiuni vor merge împreună la consultările convocate de preşedintele Klaus Iohannis pe tema desemnării prim-ministrului.

''O să-i trimitem preşedintelui o scrisoare în care o să-l anunţăm în mod oficial de constituirea acestei coaliţii, o să-i trimitem şi textul protocolului, o să-l informăm că o să mergem împreună şi o să mergem împreună - am înţeles că miercuri la 11.00 e invitat PSD - miercuri la 11.00 mergem împreună'', a spus Dragnea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici