Liviu Dragnea: Mi-au spus că medicamentul la noi nu are substanţă activă la fel ca le ei

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a povestit, joi seara, făcând referire la dublul standard al produselor din UE şi din România, că a mers la Bruxelles într-o farmacie unde a aflat că un medicament vândut la liber la noi, acolo este eliberat doar pe reţetă, deoarece are o calitate mai bună.

2474 afișări
Imaginea articolului Liviu Dragnea: Mi-au spus că medicamentul la noi nu are substanţă activă la fel ca le ei

Dragnea: Mi-au spus că medicamentul la noi nu are substanţă activă la fel ca le ei

"E una din primele priotităţi, lucrăm intens la asta, nu e vorba numai de mâncare, ci şi de medicamente. Dacă e vorba despre mâncare- ce ar fi fost să avem pe masă ouă şi legume româneşti? Îmi aduc aminte că eram la Bruxelles, m-am dus la farmacie să cumpăr Nurofen, nu am vrut să-mi dea fără reţetă şi am spus << dar în România se dă:>>. <<Da, dar nu are aceeaşi calitate>>, mi-a spus. <<Păi de ce?>>. Mi-au spus că la ei substanţa activă e mult mai puternică", a declarat Liviu Dragnea, la Antena 3.

Liderul PSD a afirmat recent, într-un turneu în ţară, că în săptămânile următoare va depune în Parlament o lege care să pedepsească dubla calitate a produselor.

Liviu Dragnea va avea pe masă, de Paşte, numai produse româneşti

Liviu Dragnea a declarat că de Paşte va petrece în familie şi va avea pe masă doar produse româneşti şi bulion făcut acasă.

"De sărbători stau cu familia. Am reuşit în prima zi, a doua zi de Paşte, să avem pe masă numai produse româneşti. Am roşii şi bulion făcut acasă. Vreau să le urez românilor un Paşte foarte fericit, să se bucure cât pot de familie şi prieteni", a declarat Liviu Dragnea, la Antena 3.

Preşedintele PSD a criticat recent, la Snagov, politica dusă de marile lanţuri de magazine alimentare, care importă legume şi fructe, dar nu acceptă marfa românească mai ieftină.

"Câte produse alimentare mai pleacă din Ilfov în Bucureşti. De ce producătorii români nu au dreptul ca produsele lor se se găsească în galantare? Noi de ce nu avem dreptul să mâncăm produse româneşti? Nu avem dreptul, nu? În schimb avem dreptul şi obligaţia să mâncăm mere, pere, prine, roşii pline de otravă. Să o spunem deschis, e otravă", spunea atunci Dragnea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici