Liviu Dragnea nu participă la întâlnirea de vineri cu Jean-Claude Juncker. De ce şi-a delegat atribuţiile

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, nu va fi prezent vineri la întâlnirea cu şeful Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, deoarece nu se află în ţară. El va fi reprezentat, însă, de vicepreşedintele forului, Florin Iordache, căruia i-a delegat atribuţiile pentru luna ianuarie.

2370 afișări
Imaginea articolului Liviu Dragnea nu participă la întâlnirea de vineri cu Jean-Claude Juncker. De ce şi-a delegat atribuţiile

Liviu Dragnea nu participă la întâlnirea de vineri cu Jean-Claude Juncker. De ce şi-a delegat atribuţiile

"Din câte ştiu, (Liviu Drangea - n.r.) nu este în ţară. (Voi participa - n.r.) eu şi cu domnul Tăriceanu", a afirmat pentru MEDIAFAX Florin Iordache.

Preşedintele CE Jean-Claude Juncker efectuează o vizită la Bucureşti în perioada 10-11 ianuarie, cu prilejul începerii oficiale a Preşedinţiei române a Consiliului UE. Potrivit agendei oficialul european, el va avea întrevederi cu Klaus Iohannis, Viorica Dăncilă, dar şi cu Călin Popescu Tăriceanu şi Liviu Dragnea.

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, şi-a delegat atribuţiile vicepreşedintelui Camerei Florin Iordache, pentru luna ianuarie, potrivit unei decizii publicată la sfârşitul lunii decembrie în Monitorul Oficial.

”Pe perioada vacanţei parlamentare din luna ianuarie 2019 atribuţiile preşedintelui Camerei Deputaţilor vor fi exercitate de domnul depoutat Florin Iordache, vicepreşedinte al Camerei Deputaţilor”, se arată în decizia publicată pe 29 decembrie 2018 în Monitorul Oficial.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici