Video Liviu Dragnea şi Viorica Dăncilă îşi anunţă participarea la ceremonia de la Cotroceni din 9 Mai

Liviu Dragnea, a anunţat, joi seară, că va onora invitaţia preşedintelui Klaus Iohannis de a merge, pe 9 mai, la ceremonia de celebrare a Zilei Europei, preşedintele Camerei Deputaţilor precizând că şi premierul Viorica Dăncilă va merge la Cotroceni.

1120 afișări

"În legătură cu invitaţia primită de a merge pe 9 mai acolo, eu vă anunţ acum că eu voi confirma participarea la acest eveniment la Cotroceni, doamna prim-ministru, mi-a spus acum, că şi dumneaei împreună cu miniştrii vor onora această invitaţie. Este un eveniment important, Ziua Europei" , a spus Liviu Dragnea.

Preşedintele PSD a afirmat, încă o dată, că prim-ministrul nu are niciun motiv să îşi dea demisia, aşa cum a cerut preşedintele Klaus Ioahnnis.

"Eu, personal, nu am văzut şi nu văd niciun motiv serios pentru care preşedintele să ceară demisia doameni prim-ministru. Doamna prim-ministru a şi anunţat, nu are de gând să demisioneze pentru că, pe de o parte, nu există un conflict între guvern şi Banca Naţională a României, iar pe de altă parte, faptul că merge într-o vizită externă, eu cred că e de bine şi nu e de rău. Nu cred că putem gândi ca în România să se instaureze un regim în car, ca înainte de Revoluţie, să nu ai voie să părăseşti ţara dacă nu ai o aprobare de undeva, a preşedintelui sau altă instituţie.", a mai spus Liviu Dragnea.

Klaus Iohannis a cerut, vineri, demisia premierului Viorica Dăncilă.

"Eu retrag încrederea doamnei Dăncilă. După cum am spus, pe 29 ianuarie Guvernul a fost investit. Au trecut aproximativ 3 luni de atunci, 3 luni după care pot să trag o concluzie. Doamna Dăncilă nu face faţă poziţiei de Prim-ministru al României şi transformă astfel guvernul într-o vulnerabilitate pentru România. De aceea, solicit public demisia doamnei Dăncilă din funcţia de Prim-ministru al României", a spus preşedintele Iohannis.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici