Liviu Dragnea susţine că a petrecut Paştele pescuind în ocean: E total diferit faţă de pescuitul la ştiucă

Preşedintele Camerei Deputaţilor, liderul PSD Liviu Dragnea, a susţinut, joi, că şi-a petrecut sărbătorile de Paşte la pescuit în ocean, el arătând că a avut o captură mare, că pescuitul în ocean este total diferit de pescuitul la ştiucă şi că s-a fotografiat cu români pe aeroportul din Doha.

886 afișări
Imaginea articolului Liviu Dragnea susţine că a petrecut Paştele pescuind în ocean: E total diferit faţă de pescuitul la ştiucă

Dragnea susţine că a petrecut Paştele pescuind în ocean: E total diferit faţă de pescuitul la ştiucă

Întrebat unde şi-a petrecut vacanţa de Paşte, Dragnea a răspuns ironic: „La pescuit... Sigur că e mai important unde merg eu, dacă plec 2-3 zile, cred că este un subiect naţional”.

„Am fost la pescuit, nu o să vă spun unde din două motive: cei care sunt susţinuţi financiar în mod serios să mă urmărească peste tot zi şi noapte cred că totuşi trebuie să muncească pentru acei bani. Şi în al doilea rând, ca să creez şi pentru cei cu care am fost la pescuit aceeaşi situaţie jenantă în care să meargă peste ei nu ştiu ce investiatori...nu o s-o fac. Dar probabil că astăzi sau mâine o să pun nişte poze, o să le fac publice”, a spus Dragnea.

Întrebat dacă a prins ceva, liderul PSD a răspuns: „E o captură mare. Pescuitul în ocean este total diferit faţă de pescuitul la ştiucă”.

El a arătat că s-a fotografiat cu români pe aeroportul din Doha.

„Am făcut foarte multe poze în aeroport în Doha cu români care au venit să facem poze şi vom face în continuare oriunde o să merg. Nu am ştiut că este o infracţiune, deocamdată. Numai că chiar nu vreau, nu am făcut nicodată şi nu am să fac un mare eveniment dintr-o plecare a mea, că merg undeva în ţară sau în afara ţării. Când am fost întrebat, nu am ascuns. Dar de ce trebuie să fie asta un mare eveniment, chiar nu înţeleg”, a mai spus Dragnea.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici