Liviu Pleşoianu, înainte de CEX-ul PSD: Oamenii care ne votează nu vor doar pâine

Liviu Pleşoianu, înscris în cursa internă pentru desemnarea candidatului PSD la prezidenţiale, a scris, marţi, pe Facebook, că oamenii care votează partidul "nu vor doar pâine". El a mai scris că electoratul este format din oameni demni care nu sunt dispuşi "să se târască pentru a primi acea pâine".

672 afișări
Imaginea articolului Liviu Pleşoianu, înainte de CEX-ul PSD: Oamenii care ne votează nu vor doar pâine

Liviu Pleşoianu, înainte de CEX-ul PSD: Oamenii care ne votează nu vor doar pâine

"Probabil ultimul meu mesaj către un CEX PSD... Să ţinem cont, să nu uităm niciodată că oamenii care ne votează nu vor doar pâine, ei nu sunt doar un mare stomac... Sunt oameni demni, cu coloană vertebrală, care vor pâine, cum vrem cu toţii, dar care nu sunt dispuşi să se târască pentru a primi acea pâine! La aproape 30 de ani de la Revoluţie, ce vă rog eu astăzi, indiferent cum votaţi, este să votaţi astfel încât să triumfe adevărul, nu ipocrizia! Să triumfe curajul, nu frica! Să triumfe vorba liberă a omului liber, nu tăcerea vinovată! Să triumfe dreptatea, nu injustiţia şi, mai mult decât orice, să triumfe România, nu «Românica»! Votaţi pentru România, oameni liberi! Fie să fim! Vă mulţumesc!", a scris, marţi, pe Facebook, Liviu Pleşoianu.

Social-democraţii se reunesc, marţi, în Birou Politic Naţional, pentru a-şi alege candidatul la prezidenţiale, urmând ca propunerea să fie validată în CEx. În cursa internă au rămas oficial Liviu Pleşoianu şi Şerban Nicolae, însă nici Viorica Dăncilă sau Gabriela Firea nu exclud o candidatură.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici