Ludovic Orban a eliberat din funcţia de consilier de stat o fină a lui Liviu Dragnea

Ludovic Orban a eliberat-o pe Sevil Shhaideh din funcţia de consilier de stat în cadrul Cancelariei prim-ministrului, potrivit unei decizii publicate în Monitorul Oficial. Sevil Shhaideh a fost vicepremier şi ministru al Dezvoltării în timpul guvernării PSD.

5173 afișări
Imaginea articolului Ludovic Orban a eliberat din funcţia de consilier de stat o fină a lui Liviu Dragnea

Ludovic Orban a eliberat din funcţia de consilier de stat o fină a lui Liviu Dragnea

La 21 decembrie 2016 Sevil Shhaideh a fost prima propunere făcută de preşedintele PSD, Liviu Dragnea, pentru funcţia de prim-ministru al României, propunere refuzată de preşedintele Klaus Iohannis la 27 decembrie 2016.

În perioada mai 2015 – noiembrie 2015 Sevil Shhaideh a condus Ministerul Dezvoltării. Ea este fină de cununie a lui Liviu Dragnea. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici