Orban l-a demis pe Ionuţ Barbu, directorul general al Oficiului de Stat pentru Invenţii şi Mărci

Premierul Ludovic Orban l-a demis, joi, pe directorul general al Oficiului de Stat pentru Invenţii şi Mărci Ionuţ Barbu, potrivit unei decizii emisă de Primul Ministru în Monitorul Oficial. Ionuţ Barbu a fost numit la conducerea OSIM în anul 2017, la vârsta de 28 de ani.

2772 afișări
Imaginea articolului Orban l-a demis pe Ionuţ Barbu, directorul general al Oficiului de Stat pentru Invenţii şi Mărci

Orban l-a demis pe Ionuţ Barbu, directorul general al Oficiului de Stat pentru Invenţii şi Mărci

Potrivit unei decizii publicate, joi, în Monitorul Oficial, premierul Ludovic Orban l-a eliberat de in funcţia de director general al Oficiului de Stat pentru Invenţii şi Mărci pe Ionuţ Barbu, fost preşedinte al Tineretului Social Democrat din Giurgiu, consilier local al Municipiului Giurgiu, precum şi director general al Cancelariei Prefectului din Giurgiu.

Ionuţ Barbu ocupa funcţia de preşedinte general al OSIM din anul 2017, având vârsta de 28 de ani la data numirii.

Acesta a mai ocupat funcţia de director general al SC Expert Gaz construct SRL Giurgiu între 2012 şi 2016 şi pe cea de preşedinte al Consiliului de Administraţie a Zonei Libere Giurgiu în 2016.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici