Ludovic Orban: Avem peste 233 de voturi, dar continuăm negocierile. Am încredere că vom avea majoritate

Premierul desemnat Ludovic Orban a afirmat că peste 233 de parlamentari s-au arătat dispuşi să semneze învestirea Guvernului. El a precizat însă că va continua negocierile, pentru a se asigura că va avea majoritate chiar dacă vor exista parlamentari absenţi.

591 afișări
Imaginea articolului Ludovic Orban: Avem peste 233 de voturi, dar continuăm negocierile. Am încredere că vom avea majoritate

Ludovic Orban: Avem peste 233 de voturi, dar continuăm negocierile. Am încredere că vom avea majoritate

„Am încredere că vom avea majoritate luni la învestirea Guvernului în plen. Astăzi, dacă toţi parlamentarii cu care am stabilit şi ne-au confirmat faptul că votează învestirea Guvernului, avem peste 233 de voturi. Vrem să convingem în continuare pentru a preveni eventualele absenţe sau dezertări cum au mai apărut în alte situaţii”, a spus Ludovic Orban, în Parlament.

El a susţinut că va purta negocieri până luni, inclusiv în timpul votului de învestire.

„Cu siguranţă vom avea discuţii până luni la ora 14:00 şi probabil şi în timpul votului. Vom avea discuţii cu partenerii noştri cărora le mulţumesc pentru sprijinul acordat şi mai ales pentru mobilizarea exemplară. Vpom continua discuţiile cu toţi ceilalţi parlamentari care nu au susţinut până în prezent în comisii sau în activitate Guvernul pentru a-i convinge că România are nevoie de un Guvern competent şi legitim”, a subliniat Orban.
 

Taguri:
orban,
guvern,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici