Ludovic Orban: E stare de necesitate. Obiectivul nostru este săptămâna viitoare să avem guvern

Premierul desemnat, Ludovic Orban, a declarat că a stabilit mai multe strategii pentru a combate un boicot din partea senatorilor şi deputaţilor PSD, dar şi pentru a mobiliza parlamentarii. „Este stare de necesitate”, a apreciat liderul liberal.

1472 afișări
Imaginea articolului Ludovic Orban: E stare de necesitate. Obiectivul nostru este săptămâna viitoare să avem guvern

Ludovic Orban: E stare de necesitate. Obiectivul nostru este săptămâna viitoare să avem guvern

„Am stabilit o strategie în cazul în care ne vom confrunta cu un boicot. Am prgătit o strategie de mobilizare, am introdus în Programul de Guvernare lucruri solicitate de partenerii de a combate un boicot din partea PSD, dar şi pentru a mobiliza parlamentarii. discuţii, am mai făcut o evaluare pe fiecare partener şi o evaluare a situaţiei în plan parlamentar şi am mai stabilit exact cu cine vom vorbi săptămâna viitoare”, a declarat Ludovic Orban.

El şi-a exprimat speranţa că parlamentarii care au votat moţiunea de cenzură ”nu se vor opri la jumătatea drumului”.

„Încă Dăncilă şi resturile Guvernului sunt la butoane şi fac prostii în fiecare zi - strategia va funcţiona, sunt încrezător că avem şanse foarte mari să obţinem învestitura din prima”, a adăugat premierul desemnat.

El a mai spus că învestirea Guvernului ar trebui să se facă cât mai repede.

„E stare de necesitate. România are nevoie de un guvern cu depline puteri, un guvern legitimat prin votul Parlamentului, un guvern care să rezolve marile probleme cu care ne confruntăm în situaţia de astăzi. Obiectivul nostru este săptămâna viitoare să avem guvern”, a mai afirmat Orban.

Acesta consideră că toţi cei care nu votează învestirea Guvernului vor fi vinovaţi de situaţia creată.

„Cine nu votează, înseamnă că, de fapt, vrea să o ţină pe Dăncilă la Palatul Victoria şi resturile acestui guvern care a fost demis prin moţiuna de cenzură şi care în fiecare zi se ocupă de abuzuri, de angajări de cheltuieli, de fixarea clientelei politice PSD-iste în mod ilegal în funcţii publice, în special în funcţii publice de conducere. Cine nu susţine Guvernul propus de noi, de fapt o ţine pe Viorica Dăncilă la Palatul Victoria şi ajută PSD şi ajută candidatul PSD, pentru că Viorica Dăncilă este candidatul PSD la prezidenţiale şi cu cât este ţinută mai mult la Palatul Victoria, cu atât fiind în poziţia de prim-ministru îşi foloseşte funcţia de prim-ministru pentru a face campanie”, a afirmat Orban.

Taguri:
orban,
guvern,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici