Ludovic Orban: „Săseanu lucra la Departamentul pentru minorităţi când a realizat interviul cu vrăjitoarea”

Ramona Săseanu era redactor la Departamentul pentru minorităţi când a realizat interviul cu vrăjitoarea şi promova specificul diferitelor minorităţi care trăiesc în România, spune Ludovic Orban despre şeful interimar al TVR: „Cam puţin ca să califici un om. Prea multă pasiune s-a consumat”.

594 afișări
Imaginea articolului Ludovic Orban: „Săseanu lucra la Departamentul pentru minorităţi când a realizat interviul cu vrăjitoarea”

Ludovic Orban: „Săseanu lucra la Departamentul pentru minorităţi când a realizat interviul cu vrăjitoarea”

„Am văzut reacţia... Ce s-a găsit despre dna Săseanu că a realizat interviul cu persoana respectivă, vrăjitoarea. Dana Săseanu era redactor la Departamentul minorităţior naţionle şi în cadrul emisiunilor se promova specificul diferitelor minorităţi care trăiesc în România. Să scoţi din context doar o chestiune... După aia povestea cu municipiile reşedinţă de judeţ... Cam puţin ca să califici un om”, spune preşedintele PNL, Ludovic Orban.

El afirmă că există profesionişti în televiziune în toată ţara, iar propunerea putea fi de la orice studio teritorial.

„O recomandă o activitate de aproape 20 de ani în media, atât în zona privată, cât şi în televiziunea publică. Nu i se poate imputa nimic în cariera profesională. Este vorba de un interimat şi cred că nu poate directorul geeral al TVR, nu e în mod obligatoriu să fie din Bucureşti, din zona ghemului de interese care există la televiziunea centrală. Poate fi un om care are o altă perspectivă, care a văzut cum funcţionează televiziunea de la firul ierbii, adică dintr-un studio teritorial şi în scurta perioadă, pentru că nu va fi o perioadă foarte lungă, trebuie să asigure un management corect, obiectiv al televiziunii. Prea multă pasiune s-a consumat”, conchide Orban.

Parlamentul a respins marţi rapoartele de activitatea ale TVR şi Radioului Public pe anii 2017, 2018 şi 2019 şi a demis conducerile celor două instituţii.

De asemenea, Legislativul a validat noile conduceri ale celor două instituţii. Astfel, Ramona Săseanu a fost numită în funcţia de director general interimar al Societăţii Române de Televiziune, iar Liviu Popescu, propus de USR PLUS, a fost numit în funcţia de director general interimar al Societăţii Române de Radiodifuziune.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici