Luptă pe faţă între taberele din PDL. „Blaga va candida nu împotriva lui Boc, ci a lui Băsescu”

Fostul ministru de Interne Vasile Blaga îşi pregăteşte terenul pentru candidatura la şefia PDL. Conform unor surse din partid, Blaga ar urma să anunţe dacă va candida după Colegiul Director programat pe 19 februarie, fostul ministru fiind, în acest moment, hotărât să participe la cursa pentru funcţia cea mai înaltă din partid.

25 afișări
Imaginea articolului Luptă pe faţă între taberele din PDL. „Blaga va candida nu împotriva lui Boc, ci a lui Băsescu”

Luptă pe faţă între taberele din PDL. „Blaga va candida nu împotriva lui Boc, ci a lui Băsescu” (Imagine: Ciprian Sterian/Mediafax Foto)

"Totul se joacă acum în PDL şi se joacă dur. Dacă Blaga va candida, va candida nu împotriva lui Boc, ci a lui Băsescu", a descris situaţia un vicepreşedinte pedelist pentru gândul.

Blaga îşi anunţase voalat intenţia de a candida încă din octombrie anul trecut, într-un interviu pentru gândul. "Dacă lucrurile vor evolua spre o tensionare a relaţiilor din partid, voi candida", spunea atunci fostul ministru de Interne. După înlăturarea sa de la şefia MAI în urma disputelor cu preşedintele Traian Băsescu pe tema mitingului poliţiştilor, Blaga şi-a pregătit cu grijă candidatura din postura de secretar general al partidului, de unde a avut timp să discute pe îndelete cu şefii de organizaţii şi să încerce să-i atragă de partea sa.

Citeşte mai multe despre candidatura lui Vasile Blaga la şefia PDL pe www.gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici