Mădălin Voicu şi Nicolae Păun, prezenţi la Comisia juridică pentru a-şi studia dosarul

Deputaţii Mădălin Voicu şi Nicolae Păun, acuzaţi de DNA de trafic de influenţă, fals în declaraţii, deturnare de fonduri şi spălare de bani, au fost prezenţi vineri, pentru a doua zi consecutiv, la Comisia juridică pentru a-şi studia dosarul.

992 afișări
Imaginea articolului Mădălin Voicu şi Nicolae Păun, prezenţi la Comisia juridică pentru a-şi studia dosarul

Mădălin Voicu şi Nicolae Păun, prezenţi la Comisia juridică pentru a-şi studia dosarul (Imagine: Andrei Spirache/ Mediafax Foto)

În vreme ce Mădălin Voicu a făcut declaraţii în care a susţinut din nou că este nevinovat, deputatul Nicolae Păun a preferat să folosească uşa din spate a sălii de şedinţă pentru a evita să răspundă întrebărilor ziariştilor.

''Eu nu vreau să politizez acest caz, că alţii îl politizează este problema lor. Eu vorbesc despre o problemă a mea, personală, despre care v-am spus şi continui să cred că sunt agăţat fără niciun fel de vină. Că putem face speculaţii, că putem face suspiciuni rezonabile sau că putem avea tot felul de bănuieli, unele subiective, dacă nu chiar tendenţioase, asta este cu totul altă chestie'', a declarat deputatul social-democrat Mădălin Voicu.

Potrivit unor surse parlamentare, dosarele conţin interceptări ale unor înjurături şi ameninţări făcute la adresa procurorilor de către Nicolae Păun.

Referitor la acuzaţiile de trafic de influenţă, Mădălin Voicu a precizat joi că interceptările din dosar vizează un telefon pe care i l-a dat fostului ministru al Fondurilor Europene şi al Finanţelor, Eugen Teodorovici, prin care l-a rugat să-l primească într-o audienţă pe deputatul Nicolae Păun.

Şedinţa Comisiei juridice pe tema cazurilor Voicu şi Păun va avea loc luni, de la ora 10:30.

Dosarul DNA privind acuzaţiile de trafic de influenţă şi deturnare de fonduri aduse deputaţilor Mădălin Voicu şi Nicolae Păun are 19 volume, însumând 4886 de pagini.

DNA a cerut miercuri încuviinţarea reţinerii şi arestării preventive a deputaţilor Mădălin Voicu şi Nicolae Păun, pentru trafic de influenţă, fals în declaraţii, deturnare de fonduri, spălare de bani.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici