Marcel Ciolacu, despre faptul că românii vor merge cu buletinul în Turcia: Un gest deosebit

  • Premierul Marcel Ciolacu i-a mulţumit, marţi, preşedintelui turc, Recep Tayyip Erdoğan, pentru decretul potrivit căruia românii vor putea să călătorească în Turcia doar cu buletinul.
  • Este un gest deosebit pe care l-a făcut faţă de cetăţenii români, adaugă şeful Executivului de la Bucureşti.
Urmărește
461 afișări
Imaginea articolului Marcel Ciolacu, despre faptul că românii vor merge cu buletinul în Turcia: Un gest deosebit

Marcel Ciolacu, despre faptul că românii vor merge cu buletinul în Turcia: Un gest deosebit / Sursa foto: Mediafax Foto

„Vreau să îi mulţumesc, la rândul meu, preşedintelui Erdogan pentru gestul deosebit pe care l-a făcut faţă de cetăţenii români. Prin decizia de astăzi (marţi), românii care vor dori să călătorească în Turcia o vor putea face doar cu buletinul, nemaifiind nevoie de paşaport. Ştim foarte bine că mulţi români preferă Turcia ca destinaţie turistică şi cred că acest lucru va ajuta foarte mult”, spune Marcel Ciolacu.

Cetăţenii români pot călători în Turcia doar pe baza cărţii de idenţitate, potrivit unui decret prezidenţial semnat de Recep Tayyip Erdogan şi publicat marţi în Monitorul Oficial al Turciei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici