Marcel Ciolacu: PSD şi-a primit plata pentru 10 august. Am pierdut alegerile

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a afirmat, miercuri, că PSD a pierdut alegerile prezidenţiale şi din cauza evenimentelor de la mitingul organizat pe 10 august 2018.

2614 afișări
Imaginea articolului Marcel Ciolacu: PSD şi-a primit plata pentru 10 august. Am pierdut alegerile

Răspunsul lui Marcel Ciolacu când a fost întrebat dacă PSD a greşit la mitingul din 10 august

„Am plătit, am pierdut alegerile. Plata pentru 10 august PSD-ul şi-a primit-o. (...) Şi din cauza evenimentelor din 10 august PSD-ul a pierdut alegerile”, a spus Marcel Ciolacu, întrebat dacă a avut o responsabilitate în cazul protestului din 10 august 2018, în cadrul căruia au existat agresiuni asupra cetăţenilor.

Ciolacu a afirmat că „evenimentul a fost gestionat greşit şi un pic hazardat” şi că aşteaptă Justiţia să stabilească dacă a fost o lovitură de stat sau nu.

„Am înţeles că este o anchetă la DIICOT, aşteptăm Justiţia. Eu nu am fost nici de-o parte, nici de cealaltă a baricadei în noaptea de 10 august. Este o anchetă şi cred că sunt alţii abilităţi, instituţii abilitate, separaţia puterilor în stat, să aşteptăm să-şi spună cuvântul”, a completat Marcel Ciolacu.

În urmă cu două săptămâni, a fost declasificat de MAI şi raportul privind protestul din 10 august 2018 şi a fost transmis către DIICOT, unde este instrumentat un dosar penal.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici