Marian Petrache, preşedintele CJ Ilfov: Nu vreau să aud cum nu se pot face anticipate. Se pot face dacă dorim binele României

Preşedintele Consiliului Judeţean Ilfov Marian Petrache a afirmat că PNL are obligaţia să depună moţiunea de cenzură, precizând că singura soluţie sunt alegerile anticipate, dacă se vrea cu adevărat binele României.

212 afișări
Imaginea articolului Marian Petrache, preşedintele CJ Ilfov: Nu vreau să aud cum nu se pot face anticipate. Se pot face dacă dorim binele României

Petrache: Nu vreau să aud cum nu se pot face anticipate. Se pot face dacă dorim binele României

„Era prea tern jocul campaniei pentru prezidenţiale şi l-au mai agitat “băieţii” un pic. Ponta ştie că dezvoltarea lui Pro România se poate face doar prin decesul PSD. Şi cu absorbţia ALDE. Fără să mai ţină oricum cont de doctrină. PNL-ul, partid istoric şi principalul partid de opoziţie, e obligat să depună moţiune de cenzură pentru că e singura variantă pentru România. Noi trebuie să fim deasupra jocurilor pe sub masa sau în logica unor partide mici care au ca singur scop să câştige încă trei voturi”, a scris Marian Petrache, marţi, pe Facebook.

Liberalul a adăugat că cel mai bine pentru România este revenirea la stabilitate, iar singura soluţie ar fi alegerile anticipate.

„Întrebarea fundamentală este – CE E MAI BINE PENTRU ROMÂNIA? Încă un an şi jumătate de interimat şi haos sau STABILITATE? Stabilitatea nu poate fi atinsă printr-un guvern minoritar şi interimar. România are nevoie de un guvern învestit printr-un vot clar şi o viziune solidă pe termen scurt şi mediu. Deci singura soluţie sunt ALEGERILE ANTICIPATE. Colaboratorii mei ştiu că nu-mi place să mi se explice cum nu se poate face ceva. Nu vreau să aud cum nu se pot face anticipate. Se pot face dacă dorim binele României cu adevărat”, a conchis Petrache.

Liderul PNL Ludovic Orban a anunţat că moţiunea de cenzură la adresa Guvernului va fi depusă în momentul când vor fi strânse peste 233 de semnături, pentru a asigura că există şi voturile necesare adoptării moţiunii.

În schimb, preşedintele USR Dan Barna a făcut apel la partidele parlamentare de a accepta un acord politic prin care să poată fi organizate alegeri anticipate cât mai curând, după ieşirea ALDE de la guvernare.

Taguri:
petrache,
pnl,
anticipate

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici