Marian Vanghelie, ales preşedinte al PSD Sector 5

Vicepreşedintele PSD Marian Vanghelie a fost ales, vineri, în funcţia de preşedinte al organizaţiei PSD Sector 5. Conferinţa de alegeri a fost organizată la Romexpo, la eveniment participând circa 2000 de delegaţi şi invitaţi.

303 afișări
Imaginea articolului Marian Vanghelie, ales preşedinte al PSD Sector 5

Marian Vanghelie, ales preşedinte al PSD Sector 5

Marian Vanghelie a fost singurul candidat.

Votul a fost deschis, Vanghelie fiind ales cu unanimitatea opţiunilor celor prezenţi.

El a preluat, astfel, conducerea organizaţiei de la Florentina Popescu.

Totodată, conferinţa a decis, prin vot, să instituie şi două funcţii de preşedinte executiv, care vor fi ocupate de Florentina Popescu (fostul preşedinte) şi Bogdan Georgescu.

În afară de preşedintele PSD Sector 6, Gabriel Mutu, prezent la conferinţa de alegeri, niciun alt preşedinte de sector nu a mai venit la eveniment.

Deşi organizatorii rezervaseră un loc pentru Ion Iliescu la prezidiu, preşedintele de onoare al PSD nu a venit nici el la conferinţa de alegeri.

Din BPN, la eveniment a venit vicepreşedintele Ecaterina Andronescu, care este preşedinte al PSD Bucureşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici