Marinescu (PD): Sancţionarea mea este legată de cazul Bordei şi de alte afaceri dubioase semnalate

Senatorul PD Marius Marinescu susţine că sancţionarea sa este legată de "Afacerea Bordei şi miliardul de euro" şi că la "dosarul" pe care i l-au întocmit "unii factori de decizie" există şi plângeri ale unor lideri lezaţi de afirmaţiile sale privind "tunurile" date la fosta Bancorex şi alte afaceri.

2 afișări
Imaginea articolului Marinescu (PD): Sancţionarea mea este legată de cazul Bordei şi de alte afaceri dubioase semnalate

Marinescu (PD): Sancţionarea mea este legată de cazul Bordei şi de alte afaceri dubioase semnalate

"Ţin să subliniez din nou că problema apărută între mine şi o parte a conducerii PD se numeşte «Costică Constanda, Afacerea Bordei şi miliardul de euro», o miză pentru care, în concepţia unora, merită să sacrifice un modest senator şi două milioane de bucureşteni", afirmă Marinescu, într-un comunicat dat publicităţii vineri.

El consideră că declaraţia dată de Adriean Videanu potrivit căreia sancţionarea nu trebuie să aibă legătura cu atitudinea pe care o adoptă faţă de distrugerea parcului Bordei demonstrează încă o dată că, de fapt, acesta este adevăratul motiv pentru care unii lideri ai PD ţin morţiş să scape de prezenţa sa din interiorul "unui sistem dictatorial şi putred".

Senatorul susţine că, în realitate, la "dosarul" pe care i l-au intocmit unii factori de decizie din PD (dintr-un gest reflex), există "plângeri" ale unor lideri care şi-au simţit lezată onoarea în urma semnalelor pe care le-a dat în şedintele de Biroului Permanent Naţional cu privire la "tunuri" date la fosta Bancorex, afaceri cu asfalt cel puţin dubioase şi altele.

"Toate acestea s-au întâmplat în contextul în care PD se erija în mare luptător anti-corupţie", declară Marinescu.

El precizează că nu a fost invitat la şedinta Biroului Permanent Naţional din data de 23 iulie, nici verbal şi nici în scris, lucru pe care l-a declarat public şi nu a fost invitat nici la Comisia de etică şi litigii a PD pentru a i se aduce la cunoştinţă "aşa-zisele acuze" şi pentru a-şi exprima punctul de vedere.

Marius Marinescu arată că va veni în sedinţa BPN în care se va discuta activitatea sa doar dacă şi presa va fi prezentă, astfel încât să nu se mai dea pe surse minciuni şi diversiuni la adresa lui, iar jurnaliştii să constate ce fel de persoane îl judecă, cu ce moralitate şi ce scandaluri de corupţie sunt legate numele lor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici