Marko Bela a primit deja spre utilizare biroul de vicepremier în Palatul Victoria

Liderul UDMR Marko Bela, nominalizat pentru postul de viceprim-ministru în viitorul guvern, a primit deja spre utilizare biroul de vicepremier în Palatul Victoria, acelaşi pe care l-a mai folosit în intervalul decembrie 2004-iulie 2007, în mandatul Guvernului Tăriceanu, au declarat surse oficiale.

31 afișări
Imaginea articolului Marko Bela a primit deja spre utilizare biroul de vicepremier în Palatul Victoria

Marko Bela a primit deja spre utilizare biroul de vicepremier în Palatul Victoria (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Marko Bela a fost desemnat, vineri, de către UDMR pentru postul de viceprim-ministru în viitorul guvern.

El a mai deţinut această funcţie în intervalul 29 decembrie 2004-3 iulie 2007, în Guvernul Tăriceanu, post guvernamental care i-a conferit dreptul de a folosi un birou în Palatul Victoria.

În acest an, biroul a fost folosit de către Dan Nica (PSD), tot în calitate de vicepremier, şi ulterior de către premierii desemnaţi Lucian Croitoru şi Liviu Negoiţă.

Miniştrii nominalizaţi pentru guvern se vor prezenta săptămâna viitoare în Parlament, pentru votul de învestitură.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici