Medvedev a jignit grosolan un conducător de guvern: E un prost! Polonia va dispărea

Dmitri Medvedev lansează un atac foarte dur asupra şefului guvernului polonez.

2969 afișări
Imaginea articolului Medvedev a jignit grosolan un conducător de guvern: E un prost! Polonia va dispărea

Medvedev a jignit grosolan un conducător de guvern: E un prost! Polonia va dispărea

Cel care i-a ţinut cald scaunul de preşedinte lui Vladimir Putin s-a dezlănţuit din nou. Un obişnuit al ameninţărilor nucleare, Medvedev a scăpat din nou hăţurile, de această dată vizând în mod direct o persoană.

„Un om prost pe nume Mateusz Morawiecki a spus că Ucraina are dreptul să lovească Rusia şi că nu este îngrijorat de un război NATO împotriva Rusiei, pentru că aceasta din urmă l-ar pierde rapid.

Nu ştiu cine va câştiga sau va pierde un astfel de război, dar având în vedere rolul Poloniei de avanpost NATO în Europa, această ţară este sortită să dispară împreună cu prostul ei prim-ministru”, scrie pe Twitter vicepreşedintele Consiliului de Securitate al Rusiei. 

Premierul Polonia tocmai a declarat că războiul din Ucraina poate dura câţiva ani, în timp ce Ungaria lui Orban cere ca SUA şi UE să taie conducta de alimentare cu bani şi arme către Kiev, caz în care s-ar pune capăt luptelor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici