Meleşcanu prevede negocieri dure între partide pentru bugetul pe 2008

inistrul Apărării, vicepreşedintele PNL Teodor Meleşcanu a declarat că în această vară proiectul de buget pentru anul 2008 va genera consultări intense şi negocieri dure între partide.

1 afișare
Imaginea articolului Meleşcanu prevede negocieri dure între partide pentru bugetul pe 2008

Meleşcanu prevede negocieri dure între partide pentru bugetul pe 2008

El a precizat că domeniile pe care le vizează construcţia bugetului pe 2008 în proiecţia liberalilor sunt învăţământul şi cercetarea, investiţiile în infrastructură, transporturi, drumuri şi sănătate, dezvoltarea rurală, diminuarea efectelor secetei din anul acesta. Meleşcanu a mai spus că va exista o deschidere faţă de toţi cei care cer măriri de buget pe 2008, cu condiţia să fie precizate modificările pentru bugetul proiectat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici