Membru al opoziţiei din Belarus reţinut cu o zi înainte de alegerile prezidenţiale

  • Poliţia din Belarus a reţinut pentru scurt timp un membru proeminent al opoziţiei
  • Cu o zi înaintea alegerilor prezidenţiale, Maria Kolesnikova a intrat în custodia poliţiei
  • Kolesnikova a fost eliberată imediat după ce poliţiştii au realizat că au greşit persoana
1201 afișări
Imaginea articolului Membru al opoziţiei din Belarus reţinut cu o zi înainte de alegerile prezidenţiale

Sursa foto: profimedia

Maria Kolesnikova este un membru proeminent al opoziţiei care îl contestă pe preşedintele Alexander Lukashenko la alegerile prezidenţiale. Kolesnikova a fost reţinută de poliţişti cu o zi înainte de alegerile prezidenţiale şi eliberată imediat, după ce aceştia i-au confundat identitatea. Poliţia din Belarus nu a dorit să comenteze incidentul.

Lukashenko conduce ţara de mai bine de un sfert de secol, timp în care nemulţumirile populaţiei în privinţa economiei şi a drepturilor omului au ieşit la suprafaţă. El s-a făcut remarcat pentru stilul său de conducere autoritar, dar şi pentru faptul că şi-a închis rivalii şi a arestat dizidenţii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici