Mesaj VIDEO postat de Iohannis de Crăciun: Să ne reconectăm la aceste valori

Preşedintele Klaus Iohannis a transmis, luni, un mesaj video pe Facebook, de Crăciun, precizând că, în spiritul Sfintelor Sărbători, trebuie să avem grijă unii de alţii şi de ţara noastră. Şeful statului a adăugat că ne va fi mai bine împreună dacă suntem mai buni în fiecare zi.

658 afișări
Imaginea articolului Mesaj VIDEO postat de Iohannis de Crăciun: Să ne reconectăm la aceste valori

Mesaj VIDEO postat de Iohannis de Crăciun: Să ne reconectăm la aceste valori

„Naşterea Domnului este o sărbătoare a miracolului vieţii şi o celebrare a bunătăţii, a compasiunii şi a generozităţii.l Avem nevoie să ne reconectăm la aceste valori, care ne aduc mai aproape şi ne fac mai solidari şi mai puternici.

În spiritul acestor Sfinte Sărbători, să avem grijă unii de alţii şi cu toţii de ţara noastră. Dacă suntem mai buni în fiecare zi, ne va fi tuturor mai bine împreună. Dragi români, oriunde v-aţi afla, vă doresc un Crăciun fericit, cu sănătate şi cu bucurii! La mulţi ani!”, a afirmat Klaus Iohannis, într-un mesaj video postat, luni pe Facebook.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici