Mesajul pe care Rareş Bogdan i-l transmite lui Dan Barna: Să nu ajungă ca Năstase. Reprezintă un partid de 12%

Rareş Bogdan a afirmat, vineri, pentru MEDIAFAX, că Dan Barna ar trebui să "mai lase aroganţele", să nu ajungă ca Adrian Năstase, după ce liderul USR a criticat opţiunea PNL de a a avea candidat propriu pentru Bucureşti. "Barna reprezintă un partid de 12%", a subliniat el.

921 afișări
Imaginea articolului Mesajul pe care Rareş Bogdan i-l transmite lui Dan Barna: Să nu ajungă ca Năstase. Reprezintă un partid de 12%

Sfatul pe care Rareş Bogdan i-l dă lui Dan Barna: Să nu ajungă ca Năstase

"Noi am spus că stăm de vorbă, dar nu ne plac aroganţele. Sfatul meu prietenesc, colegial este să mai lase aroganţele. Din politica românească cel mai arogant om a fost Adrian Năstase şi a ajuns istorie. Eu nu-i doresc să ajungă pe urmele lui Adrian Năstase şi să lase aroganţele. Decenţa şi respectul faţă de combatanţi este cea mai bună abordare", a declarat europarlamentarul PNL Rareş Bogdan, vineri, pentru MEDIAFAX.

Prim-vicepreşedintele PNL a precizat că liberalii au dreptul şi resursele necesare pentru a avea un candidaţi proprii pentru primăria Capitalei şi pentru sectoare.

"Sfatul meu pentru tânărul domn Barna este ca atunci când vorbeşte de Partidul Naţional Liberal să se uite exact la câţi primari are PNL, la câte oraşe codunce PNL, ce primării conduce PNL, să se uite că oraşele mari ale României în frunte cu Cluj, Oradea, Timişoara, Alba,Reşiţa, Ploieşti, Suceava, Piatra Nemţ, Roman, Botoşani, Târgu Jiu. Şi oraşe mai mici ca Urlaţi, Comăneşti, Sinaia, Sebeş sunt conduse de priamri liberali. Cred că PNL a dovedit că are în interiorul său suficiente resurse pentrua a vea dreptul să pună candidaţi pentru cele şase sectoare şi pentru Primăria Generală a Capitalei", a mai spus Rareş Bogdan.

Eurodeputatul PNL a mai adăugat că scorurile PNL de la ultimele alegeri sunt mai mari decât ale USR şi că în comparaţie cu PNL, USR nu conduce nicio primărie.

"Domnul Barna reprezintă un partid care la ultimele alegeri a luat 12% din câte îmi amintesc.Noi reprezentăm un partid care a câştigat alegerile, care în primul tur a căştigat cu un scor de aproape 40%. La alegerile europarlamentare Partidul Naţional Liberal a fost primul partid pe ţară şi a laut un scor de 28%. Domnul Barna reprezintă un partid care a luat 22% sau 23%. PNL are 1100 de primari, domnul Barna reprezintă un partid care nu are niciun primar", mai spune acesta.

Rareş Bogdan a mai menţionat că USR are destule probleme în teritoriu şi că Dan Barna ar trebui să se procupe de partidul său.

"Diferenţele de opinie pe care le-au prezentat atât tabăra PLUS cât şi tabăra USR, domnul Vlad Voiculescu şi domnul Nicuşor Dan, arată că PNL a atins cel puţin doi candidaţi foarte bine plasaţi în sondajele de opinie. Aşa că eu îi spun domnului Barna să se ocupe de USR pentru că au suficiente probleme în teritoriu, să ne spună dacă sunt de dreapta sau de stânga şi să lase Partidul Naţional Liberal să se ocupe de guvernarea României pe care dânşii au refuzat-o şi să ne lase să ne facem strategia electorală ,care prevede câştigarea primăriri Capitalei cu un candidat propriu şi cu şase candidaţi pe sectoare", a conchis Rareş Bogdan.

Preşedintele USR, Dan Barna, a declarat, joi seara, că dacă liberalii vor avea propriul candidat la alegerile locale pentru Primăria Capitalei, atunci ne "batem joc”, afirmând că este nevoie de un reprezentant puternic al partidelor de dreapta care să o învingă pe Gabriela Firea..

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
rareş,
barna,
alegeri

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici