Mesajul preşedintelui Băsescu de Crăciun: Să păstrăm speranţa într-un viitor mai bun

Preşedintele Traian Băsescu adresează românilor din ţară şi din Diaspora un mesaj de Crăciun, urându-le ca sărbătoarea naşterii Domnului să le aducă în suflet lumină şi puterea de a-şi împlini aspiraţiile şi să îi ajute să păstreze speranţa într-un viitor mai bun.

788 afișări
Imaginea articolului Mesajul preşedintelui Băsescu de Crăciun: Să păstrăm speranţa într-un viitor mai bun

Mesajul preşedintelui Băsescu de Crăciun: Să păstrăm speranţa într-un viitor mai bun (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

"Cu prilejul sărbătorii Naşterii Domnului doresc să adresez tuturor românilor, din ţară şi din diaspora, cele mai calde urări de sănătate, înţelegere şi bucurie alături de cei dragi", se arată în mesajul şefului statului.

"Fie ca această sărbătoare să ne aducă în suflet lumină şi puterea de a ne împlini aspiraţiile, să ne amintească să fim generoşi şi solidari cu cei care au nevoie de ajutorul nostru şi, în acelaşi timp, să ne ajute să păstrăm speranţa într-un viitor mai bun. Crăciun fericit!", adaugă preşedintele Traian Băsescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici