Mesajul preşedintelui de Anul Nou: "2019 a fost anul victoriei democraţiei şi al implicării civice. Un an nou fericit!"

Preşedintele Klaus Iohannis a transmis, marţi, un mesaj cu prilejul Anului Nou. Şeful statului a afirmat că 2019 a fost anul victoriei democraţiei şi al implicării civice şi că în 2020 va continua demersurile alături de cetăţeni pentru a construi „România normală”.

479 afișări
Imaginea articolului Mesajul preşedintelui de Anul Nou: "2019 a fost anul victoriei democraţiei şi al implicării civice. Un an nou fericit!"

Mesajul preşedintelui de Anul Nou: "2019 a fost anul victoriei democraţiei şi al implicării civice. Un an nou fericit!"

„2019 a fost anul victoriei democraţiei şi al implicării civice, când am arătat tuturor că suntem o naţiune unită în jurul unor valori şi idealuri comune. Am deplină încredere că, şi în acest nou an care stă să înceapă, vom rămâne însufleţiţi de visul nostru pentru o Românie mai bună. Să construim împreună aşadar, cu solidaritate şi speranţă, România normală, ţara care devine cu adevărat acasă pentru toţi românii, oriunde s-ar afla. Un An Nou fericit, tuturor! La mulţi ani!”, este mesajul transmis de Klaus Iohannis, într-un comunicat de presă remis MEDIAFAX.

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a afirmat, marţi, în cadrul unei videoconferinţe pe care a avut-o cu prefecţii din ţară, că în noaptea de Anul Nou sunt programate 180 de manifestări culturale la nivel naţional, fiind mobilizaţi 21.500 de angajaţi ai Ministerelui.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici