Mica relaxare din 1 iulie. Guvernul a modificat regulile din starea de alertă

  • Guvernul a modificat hotărârea privind starea de alertă şi a introdus noi măsuri în ceea ce priveşte regulile de distanţare fizică şi protecţie sanitară.
  • Astfel, printre altele, a fost mărit numărul de persoane care pot practica sportul în aer liber în grupuri de la şase la zece persoane.
25683 afișări
Imaginea articolului Mica relaxare din 1 iulie. Guvernul a modificat regulile din starea de alertă

Guvernul a modificat hotărârea privind starea de alertă şi a introdus noi măsuri în ceea ce priveşte regulile de distanţare fizică şi protecţie sanitară.

„A fost propusă şi adoptată o hotărâre de guvern pentru modificarea HG privind starea de alertă. Astfel, au fost introduse noi măsuri în ceea ce priveşte regulilor de distanţare fizică şi protecţie sanitară. Astfel a fost mărit numărul de persoane care pot practica sportul în aer liber în grupuri de la şase la zece persoane.

Este permisă organizarea şi desfăşurarea de traininguri şi work-shopuri cu un număr de participanţi de maxim 20 de persoane”, a declarat Ionel Dancă, şeful Cancelariei premierului Ludovic Orban.

El a mai precizat că au fost reglementate activităţile pentru personalul din cadrul domeniilor de ordine publică şi apărare, cu participarea a maximum 200 de persoane şi pentru desfăşurarea evenimentelor organizate de corpul diplomatic se impune păstrarea regulilor de distanţare fizică cu asigurarea unui spaţiu de patru metri pentru fiecare participant.

În continuare rămân închise restaurantele interioare, locurile de joacă din parcuri, cinematografele şi sălile de spectacole, precum şi piscinele interioare. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici