Mihaela Geoană, la sediul PSD, pentru a vorbi cu "nişte colegi"

Soţia preşedintelui PSD, Mihaela Geoană, a sosit, miercuri, la sediul central al partidului, pentru "a vorbi cu nişte colegi".

55 afișări
Imaginea articolului Mihaela Geoană, la sediul PSD, pentru a vorbi cu "nişte colegi"

Mihaela Geoană, la sediul PSD, pentru a vorbi cu "nişte colegi" (Imagine: Andrei Pungovschi/MediafaxFoto)

Întrebată de jurnalişti, la intrarea în sediul central al PSD, cu ce ocazie a venit la partid, Mihaela Geoană a răspuns: "Am venit să vorbesc cu nişte colegi. Vă mulţumesc".

La plecarea de la sediul central al partidului, Mihaela Geoană a declarat că speră să se facă dreptate în cazul rezultatului turului secund al alegerilor prezidenţiale, ea apreciind că sunt probe care să ateste frauda.

"Nu fac declaraţii publice. Sper doar să se facă dreptate. Atât. Eu cred că porbe sunt, după părerea mea, dar... Sigur că sper în victorie", a declarat Mihaela Geoană jurnaliştilor.

Mihaela Geoană a fost prezentă la sediul central al PSD aproximativ două ore, timp în care liderul PSD, Mircea Geoană, a avut o întâlnire cu presa străină acreditată la Bucureşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici