Mihai Fifor, atac dur la Dan Barna: PSD are datoria de a nu lăsa ţara pe mâna unor aventurieri superficiali

Mihai Fifor a scris, pe Facebook, în contextul în care liderul USR Dan Barna a spus miercuri seară că USR va declanşa alegeri anticipate dacă candidatul propriu va ajunge preşedintele României, că PSD are datoria de "a rămâne responsabil" şi de a nu lăsa ţara "pe mâna unor aventurieri superficiali".

883 afișări
Imaginea articolului Mihai Fifor, atac dur la Dan Barna: PSD are datoria de a nu lăsa ţara pe mâna unor aventurieri superficiali

Mihai Fifor, atac dur la Dan Barna: PSD are datoria de a nu lăsa ţara pe mâna unor aventurieri superficiali

"Liderul Partidului Lozincă - USR, domnul Dan Barna, ne-a informat cu senitatate, aseară, în cadrul unei emisiuni de televiziune că, în cazul în care va ajunge preşedintele României, primul demers al domniei sale va fi acela de declanşare a alegerilor anticipate. Desigur, după ce, în prealabil, va convinge toţi parlamentarii să demisioneze din Parlament, în urma unui «acord politic». În caz contrar, ne-a informat că va mai aştepta un an. Cu alte cuvinte, români, mai votaţi-ne o dată, că noi oricum nu vrem si nu ştim să guvernăm, ci doar mimăm în campanie. O atitudine atât de lejera în conţinut şi atât de jignitoare la adresa electoratului este de netolerat şi mă convinge definitiv că USR nu reprezintă o alternativă, ci o aventură iresponsabilă în care nu avem voie să aruncăm România", a scris, joi, pe Facebook, secretarul general al PSD, Mihai Fifor.

"PSD are datoria de a rămâne responsabil şi de a nu lasă ţara pe mâna unor aventurieri superficiali a căror viziune este desprinsă, după cum a afirmat liderul acestora, din celebrul serial «Game of Thrones». Un serial care, daţi-mi voie să va reamintesc, s-a cam încheiat în ... flăcări! Mulţumim pentru avertisment, domnule Barna! Nu vă vom permite să daţi foc ţării. Guvernare înseamnă maturitate şi responsabilitate, nu o joacă pe seama României. #fărăaventurieriînfuncţiipublice", a mai transmis senatorul social-democrat.

Mesajul lui Mihai Fifor vine în contextul în care, miercuri seară, liderul USR Dan Barna a declarat la Realitatea TV că în cazul în care candidatul USR sau PNL va ajunge preşedintele României în toamnă, provocarea va fi de a contribui la generarea unei majorităţi parlamentare care să ducă la căderea Guvernului şi declanşarea alegerilor anticipate. Acesta a mai spus că procedura de declanşare a alegerilor anticipate poate fi adoptată şi printr-un un acord politic: "Decât dacă există un acord politic al partidelor majoritare în Parlament. Ori generăm un acord politic, ori aşteptăm alegerile la termen".

Taguri:
psd,
prezidenţiale,
usr

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici